Off-White Imprint Glauque - Lucid Green

166 Lei PRB 175 Lei

Preț Bestvalue

166 Lei
33,20 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Imprint Glauque - Lucid Green Off-White Contur ochi

OFF-WHITE s-a remarcat prin designuri distinctive, imprimeuri inconfundabile și utilizarea creativă a materialelor. Fiecare produs poartă amprenta creativă a lui Virgil Abloh și reprezintă un element de expresie artistică. Cu o filozofie unică și o abordare autentică, OFF-WHITE a devenit o forță revoluționară în industria modei, continuând să-și păstreze relevanța și să inspire noi generații de creatori și consumatori de modă.


Imprint Glauque - Lucid Green este un creion cremos și versatil, creat pentru a oferi o culoare intensă și precisă pe față și corp. Formula sa netedă și pigmentată oferă o senzație catifelată, iar textura sa permite amestecarea ușoară și fără probleme în piele. Cu un vârf precis subțire, acest creion garantează o aplicare ușoară și o alunecare precisă pe buze, față și ochi, permițând atât conturarea, definirea, cât și colorarea.

DENUMIRE CULOARE
Lucid Green
EFECT CONTUR
Definire, Conturare
FORMULA CONTUR
Creion
EFECT CONTUR OCHI
Rezistenta indelungata, Definire