Thank You Farmer Pollufree™ Makeup Melting Cleansing Balm

122 Lei PRB 152 Lei

Preț Bestvalue

122 Lei
24,40 EUR
Nu este pe stoc
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Pollufree™ Makeup Melting Cleansing Balm Thank You Farmer Demachiant si toner 90 ml

Thank You Farmer este un brand cu o poveste inedită, ale cărui principii sunt inspirate din munca onestă a unui fermier ce urmează legile naturii și simte recunoștință pentru natură deoarece susține viața umană. Thank You Farmer folosește ingrediente naturale, dezvoltă produse cu mare eficacitate și oferă soluții în funcție de tipul de ten.


Pollufree Makeup Melting Cleansing Balm oferă o soluție eficientă și blândă pentru curățarea tenului, inclusiv pentru îndepărtarea machiajului rezistent la apă. Cu promisiunea de a îngriji porii și de a se potrivi cu diferite tipuri de piele, este o opțiune atrăgătoare pentru rutina zilnică de îngrijire a pielii. Balsamul demachiant pare a fi adaptat pentru tenul uscat și mixt, astfel încât poate fi potrivit pentru o gamă mai largă de tipuri de piele.

GEN
Femei
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
90 ml
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
TIP DE PIELE
Uscat, Pentru piele mixta
FORMULA LOTIUNE
Balsam
BENEFICII LOTIUNE
Îndepărtarea machiajului, Curatare, Anti-impurități, Anti-poluare