Off-White Color Matter FlashBack - Fuchsia

147 Lei PRB 155 Lei

Preț Bestvalue

147 Lei
29,40 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Color Matter FlashBack - Fuchsia Off-White Lac de unghii 10 ml

OFF-WHITE s-a remarcat prin designuri distinctive, imprimeuri inconfundabile și utilizarea creativă a materialelor. Fiecare produs poartă amprenta creativă a lui Virgil Abloh și reprezintă un element de expresie artistică. Cu o filozofie unică și o abordare autentică, OFF-WHITE a devenit o forță revoluționară în industria modei, continuând să-și păstreze relevanța și să inspire noi generații de creatori și consumatori de modă.


Color Matter FlashBack - Fuchsia nu numai că oferă o culoare vibrată și un finisaj mat puternic, dar și îngrijește aspectul și textura unghiilor. Cu texturizantele speciale, această ojă adaugă un nivel suplimentar de rafinament, netezind și uniformizând suprafața unghiei pentru un rezultat final impecabil. Este o alegere excelentă pentru cei care doresc o manichiură îndrăzneață și de lungă durată.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
10 ml
DENUMIRE CULOARE
FlashBack - Fuchsia
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Aplica un strat subtire de oja dupa uscarea bazei. Aplica un al doilea strat de oja, de la baza unghiei catre varf, incepand cu centrul si terminand cu lateralele.
EFECT OJA
Mat
FORMULA OJA
Lac