NEW

Jeroboam Gozo

1.260 Lei

Preț Bestvalue

1.260 Lei
252 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Gozo Jeroboam Parfumuri Niche 100 ml

Parfumul inspirat de frumusețea insulei Gozo oferă o călătorie olfactivă captivantă și rafinată. Cu notele sale complexe și bogate, acest parfum promite să te transporte în inima azurie a insulei și să te învăluie într-o poveste încântătoare. Notele de șofran, tuberoză, bergamotă, geranium, frunze de violetă și lemn de cedru creează o simfonie olfactivă fascinantă, oferind o experiență senzorială plină de profunzime și rafinament. Călătoria continuă cu o îmbrățișare profundă de mosc alb, patchouli și ambroxan, care ancorează parfumul într-o narațiune atemporală despre eleganță și mister. Odată ce pășești în lumea acestui parfum, vei fi captivat de frumusețea și misterul pe care le emană.


MIROS
Picant, Oriental, Floral
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
NOTE DE VARF
Tuberoza, Sofran, Bergamota
NOTE DE BAZA
Paciuli, Mosc, Ambroxan
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
100 ml
SEZONALITATE
Iarna, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Muscata, Frunze de violete, Lemn de cedru
GEN
Unisex
TIP NICHE
Extract