Jo Malone London English Pear & Sweet Pea Cologne

575 Lei

Preț Bestvalue

575 Lei
115 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

English Pear & Sweet Pea Cologne Jo Malone London Parfumuri Niche 100 ml

Jo Malone London este un brand recunoscut pentru mirosurile unice ale produselor de lux pentru baie, corp și locuință, obținute prin combinații neașteptate de ingrediente ce rezultă în concepte elegante și creative. Brand-ul este disponibil în 69 de țări și s-a alăturat companiei Estée Lauder în anul 1999.


English Pear & Sweet Pea Cologne este un parfum care aduce în prim plan aromele de pere verzi și mazăre dulce, completate de un fundal de mosc alb. Perele Williams sunt cunoscute pentru aroma lor proaspătă și dulce, iar această notă de vârf adaugă un element suculent și revigorant parfumului. Mazărea dulce aduce o aromă ușoară și primăvăratică, completând aromele suculente de pere. Nota de bază, moscul alb adaugă o notă de profunzime și senzualitate parfumului, contribuind la stabilitatea și durabilitatea acestuia. Această combinație de arome, începând de la prospătimea perelor verzi, trecând prin notele florale ale mazărei dulci și ajungând la o notă de bază de mosc alb, oferă un parfum proaspăt și atrăgător, cu elemente atât de naturale și delicate.

MIROS
Fructat
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
NOTE DE VARF
NOTE DE BAZA
Mosc alb
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
100 ml
SEZONALITATE
Vara, Primavara, Toamna
ACORDURI PRINCIPALE
Aromatic
NOTE DE MIJLOC
GEN
Unisex
TIP NICHE
Cologne
AN LANSARE
2023
SENZATIE PARFUM
Inocenta