NEW

Kilian Angels Share

1.450 Lei

Preț Bestvalue

1.450 Lei
290 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Angels Share Kilian Parfumuri Niche 100 ml

Kilian Hennessy a transpus în tărâmul magic al parfumeriei viziunea moștenită de la predecesorii săi, fiind inspirat de aromele emanate din pivnițele de cognac. Kilian consideră că parfumul reprezintă maniera absolută prin care putem exprima fiecare aspect al personalității noastre.


Inspirat de coniacul Hennessy, Angel’s Share este una dintre cele mai deosebite creații Kilian. Acesta este creat de parfumierul francez Benoist Lapouza care și-a turnat sufletul în această creație olfactivă ce simbolizează partea care se evaporă în procesul de maturare al băuturilor spirtoase, ca o ofrandă adusă zeilor. Acesta conține un buchet misterios cu note de intense de cognac, scorțișoară, boabe de tonka, ulei din lemn de santal și praline.

MIROS
Lemnos
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
NOTE DE VARF
Coniac
NOTE DE BAZA
Vanilie, Ulei din lemn de santal, Praline
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
100 ml
SEZONALITATE
Iarna, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Boabe de tonka, Lichen, Scortisoara
GEN
Unisex
TIP NICHE
Apa de parfum