NEW

Maison Noir Alter Ego 786

878 Lei

Preț Bestvalue

878 Lei
175,60 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Alter Ego 786 Maison Noir Parfumuri Niche 100 ml

Alter Ego 786 reprezintă o experiență olfactivă captivantă, cu lemnul de oud solid ca bază, care dezvăluie o notă de vârf cu accente de zmeură. Această combinație îndrăzneață aduce împreună elemente fructate și rafinate pentru a crea un parfum cu adevărat remarcabil. Notele de vârf încep cu un buchet floral, subliniat de accentele vibrante ale zmeurei. Această primă impresie intensă evoluează într-un mijloc deosebit, unde lichiorul de zmeură se îmbină armonios cu căldura condimentată a scorțișoarei și savorile vibrante ale șofranului. Maison Noir s-a născut din pasiunea nelimitată pentru arome unice și de înaltă calitate, care îi inspiră pe oameni să urmeze noi căi și îi împuternicesc să fie cine vor să fie.

MIROS
Lemnos, Picant, Fructat
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
NOTE DE VARF
Sofran, Scortisoara
NOTE DE BAZA
Oud, Wood leather, Labdanum
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
100 ml
SEZONALITATE
Iarna, Vara, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Lemn de santal, Lemn de cedru, Muscata bourbon
GEN
Unisex
TIP NICHE
Apa de parfum
SENZATIE PARFUM
Eleganta