New Notes Queen Of The Sea

720 Lei

Preț Bestvalue

720 Lei
144 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Queen Of The Sea New Notes Parfumuri Niche 50 ml

Queen Of The Sea reprezintă un nectar de citrice și flori luminoase, purtat într-o adiere de briză marină. Această esență oferă o respirație regeneratoare, iar nuantele verzi ale apelor proaspete și cristaline învăluie simțurile cu nuanțe vizuale, tactile și armonioase. Timpul pare să se oprească, iar mintea rătăcește, captivată de esența exquisită a infinitului, în brațele unei Regine lichide. Petalele de trandafir, magnolie și geraniu, stropite cu rouă saramurie, plutesc leneș, asemenea corpurilor relaxate la malul apei. Această îmbrățișare persistă în urma adâncă a lemnului prețios, ambrei, patchouli și moscului.

MIROS
Fresh, Floral
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
NOTE DE VARF
Grepfrut roz, Neroli, Acord Marin, Lămâie dulce
NOTE DE BAZA
Lemn pretios, Paciuli, Mosc, Ambra
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
50 ml
SEZONALITATE
Vara, Primavara, Toamna
ACORDURI PRINCIPALE
Verde
NOTE DE MIJLOC
Trandafir turcesc, Muscata, Trandafir marocan, Magnolie, Muscata
GEN
Unisex
TIP NICHE
Extract