Skinny Tan Gradual Tanner Bronzant Progressif

110 Lei

Preț Bestvalue

110 Lei
22 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Gradual Tanner Bronzant Progressif Skinny Tan Protectie solara 125 ml

Marca Skinny Tan a fost creată de două mame motivate de pasiunea de a combina îngrijirea pielii cu un autobronzant ușor de utilizat. Produsele Skinny Tan pot fi aplicate rapid și ușor, ceea ce le face potrivite pentru stilurile de viață aglomerate. Aceasta poate fi o alegere atractivă pentru femeile care au puțin timp pentru ritualurile de îngrijire a pielii.


Gradual Tanner Bronzant Progressif promite să dezvolte un bronz treptat, frumos și de lungă durată într-un interval de 6-8 ore. Această loțiune nu numai că oferă o strălucire treptată, ci și îngrijește și hidratează pielea și poate fi folosită în mai multe moduri, fie ca parte a unei rutine zilnice, fie pentru a completa un bronz existent.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
125 ml
GEN
Femei
TIP DE PIELE
Pentru toate tipurile de piele
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
1. Exfoliaza pielea cu o seara inainte sa folosesti produsul. Asigurați-vă că pielea este complet curată și uscată
2. Aplicați uniform pe piele, lăsați bronzul să se usuce. Reaplicati zilnic pana ajungeti la intensitatea dorita.
Nota : Bronzul durează 6-8 ore pentru a se dezvolta complet.
FORMULA LOTIUNE
Crema
BENEFICII LOTIUNE
Catifelare, Revitalizare, Hidratare
INGREDIENTE

Aloe Vera, Guarana, Ulei de Sâmburi de Struguri.
DESTINATIE
Fata, Corp