Estee Lauder FUTURIST HYDRA RESCUE 5W1

141 Lei PRB 235 Lei

Preț Bestvalue

141 Lei
28,20 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

FUTURIST HYDRA RESCUE 5W1 Estee Lauder Fond de ten 35 ml

Estée Lauder vine acum cu un nou fond de ten, perfect pentru a-ți satisface toate nevoile în materie de machiaj. Având la bază puterea unui produs de îngrijire a pielii, acesta reduce roșeața și iritația pielii, protejează împotriva efectelor poluării și hidratează pielea. Hydra Rescue are SPF 45, are o formulă ușoară a cărei acoperire poate fi ajustată prin aplicarea unei cantități mai mari de produs și oferă un aspect uniform, luminos și natural, ce va dura până la 12 ore.

UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
35 ml
TARA DE ORIGINE
Statele Unite ale Americii
DENUMIRE CULOARE
Bronze
INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE
Aplica pe fata curata si hidratata, cu miscari dinspre frunte catre maxilar. Aplica produsul cu un burete pentru acoperire mai mare.
TIP DE PIELE
Pentru toate tipurile de piele
NR CULOARE
5W1
FACTOR DE PROTECTIE
45
EFECT MAKE-UP FATA
Rezistenta indelungata
FORMULA MAKE-UP FATA
Lichid
BENEFICII MAKE-UP FATA
Hidratare, Anti-poluare
ACOPERIRE
Mare
OPTIUNE INGREDIENTE
Extract de seminte de chia