NEW

Parfums de Marly Perseus

900 Lei

Preț Bestvalue

900 Lei
180 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Perseus Parfums de Marly Parfumuri Niche 75 ml

Casa de parfumuri Parfums de Marly intenționează să readucă la viață spiritul nobil din perioada regelui Ludovic al XV-lea. Pasiunile unui rege erau: parfumeria și caii de curse, iar acestea reprezintă sursa de inspirație a casei Parfums de Marly.


Parfums de Marly marchează începutul anului 2024 cu lansarea parfumului Perseus, o creație îndrăzneață și versatilă destinată atât femeilor, cât și bărbaților. Această esență lemnoasă-citrică promite să devină o alegere iconică, datorită proiecției și longevității sale peste medie. Inspirat de vitalitatea citricelor, Perseus se deschide cu note revigorante de grepfruit, bergamotă și bob de coacăze negre, oferind o explozie de prospețime. În inima parfumului, geraniumul, mandarina verde și vetiverul se contopesc armonios, adăugând un nivel de complexitate și sofisticare. Aroma se încheie cu note de bază de ambră gri, lemn de cedru și lemn uscat, care conferă parfumului o rezonanță puternică și durabilă.

GEN
Barbati
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
75 ml
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
MIROS
Citric
TIP NICHE
Apa de parfum
NOTE DE VARF
Grapefruit, Coacaze negre, Bergamota
NOTE DE BAZA
Lemn uscat, Lemn de casmir, Chihlimbar cenusiu
SEZONALITATE
Vara, Primavara
ACORDURI PRINCIPALE
Lemnos
NOTE DE MIJLOC
Vetiver, Mandarină verde, Muscata
TIP PARFUM
Apa de parfum
AN LANSARE
2024