NEW

Rule Fragrances #3 Sensate

788 Lei

Preț Bestvalue

788 Lei
157,60 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

#3 Sensate Rule Fragrances Parfumuri Niche 100 ml

Rule #3 Sensate este o poveste olfactivă exotică, care încântă simțurile cu esența fermecătoare a florilor de gardenie și tuberoză. Aceste flori magnifice aduc o notă florală intensă și seducătoare, care te transpune într-o grădină parfumată. Îmbogățită de căldura chihlimbarului, aroma dulce a bumbacului de zahăr și vanilie completează tabloul olfactiv, aducând o dulceață delicată și o profunzime senzuală parfumului. Aceste note de bază adaugă o calitate catifelată și o tentă misterioasă, transformând parfumul într-o experiență captivantă și memorabilă. Rule #3 Sensate este o alegere perfectă pentru cei care caută să se încânte cu o aromă distinctă și rafinată, care îi va purta într-o călătorie olfactivă exotică și plină de farmec.


MIROS
Floral
ZI/NOAPTE
Noapte, Zi
NOTE DE VARF
Bergamota
NOTE DE BAZA
Vanilie, Vată de zahăr, Ambra
UNITATE DE MASURA (VOLUME - MILILITRI)
100 ml
SEZONALITATE
Iarna, Primavara, Toamna
NOTE DE MIJLOC
Tuberoza, Mimoza, Iasomie, Gardenie
GEN
Unisex
TIP NICHE
Extract