Off-White Imprint Fern - Petrol Green

175 Lei

Preț Bestvalue

175 Lei
35 EUR
În Stoc. Livrare în maximum 1-3 zile
LIVRARE GRATUITĂ Livrare gratuită la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 100 lei, și în EasyBox, indiferent de valoarea comenzii, oriunde pe teritoriul României.
RETUR GRATUIT Ai posibilitatea de a face retur în termen de 14 zile de la primirea comenzii, fără penalități și fără a fi necesară invocarea unui motiv.
AMBALAJ PREMIUM “The Little Black Box” este o cutie în care încap o mulțime de vise. Singurul ei scop este să le îndeplinească atunci când ajunge în brațele tale.

Imprint Fern - Petrol Green Off-White Contur ochi

OFF-WHITE s-a remarcat prin designuri distinctive, imprimeuri inconfundabile și utilizarea creativă a materialelor. Fiecare produs poartă amprenta creativă a lui Virgil Abloh și reprezintă un element de expresie artistică. Cu o filozofie unică și o abordare autentică, OFF-WHITE a devenit o forță revoluționară în industria modei, continuând să-și păstreze relevanța și să inspire noi generații de creatori și consumatori de modă.


Imprint Fern - Petrol Green este un creion cremos și versatil, creat pentru a oferi o culoare intensă și precisă pe față și corp. Formula sa netedă și pigmentată oferă o senzație catifelată, iar textura sa permite amestecarea ușoară și fără probleme în piele. Cu un vârf precis subțire, acest creion garantează o aplicare ușoară și o alunecare precisă pe buze, față și ochi, permițând atât conturarea, definirea, cât și colorarea.

DENUMIRE CULOARE
Fern - Petrol Green
EFECT CONTUR
Definire, Conturare
FORMULA CONTUR
Creion
EFECT CONTUR OCHI
Rezistenta indelungata, Definire